Filtrare dupa

Tip produs

Tip produs

Numar utilizatori

Numar utilizatori

Disponibilitate

Disponibilitate

Marca

Marca

Lungime (m)

Lungime (m)

Latime (m)

Latime (m)

Inaltime (m)

Inaltime (m)

Pentru

Pentru

Pret

Pret

  • 264,00 lei - 21.550,00 lei

Inaltime platforma disponibila

Inaltime platforma disponibila

Scara Fixa

Scara Fixa

Greutate (kg)

Greutate (kg)

Material cadru

Material cadru

Include

Include

Culoare

Culoare

Material

Material

Garantie

Garantie

Greutate maxima suportata

Greutate maxima suportata

Inaltime platforma

Inaltime platforma

Uz

Uz

Varsta

Varsta

Copii pe platforma (maxim)

Copii pe platforma (maxim)

Instructiuni de asamblare cu imagini

Instructiuni de asamblare cu imagini

Include tobogan

Include tobogan

Leagane

Leagane

Timp de asamblare

Timp de asamblare

Pentru (spatiu)

Pentru (spatiu)

Tip fixare

Tip fixare

Numar leagane

Numar leagane

Poveste/Personaj

Poveste/Personaj

Certificari

Certificari

Dezvolta

Dezvolta

Utilizare

Utilizare

Spatii de joaca din lemn

Spatii de joaca din lemn pentru copii. Garantie 10 ani pentru lemnul tratat si livrare rapida din stoc.

Spatii de joaca din lemn

Spatii de joaca din lemn

Am gasit 178 produse.

Grid
List
Se afiseaza 1-144 din 178 produs(e)

Filtre active

Platforma Playhouse este un turn masiv, vesel, care se poate combina cu Casuta Playhouse. Pe complexul avem o scara si un tobogan de 2,3 m lungime. Toboganul este inclus in pretul platformei, insa casuta se achizitioneaza separat. Daca combinam platforma cu casuta, vom avea un turn complect cu terasa.

2.528,00 lei
Pret

Cucereste muntele! Modulul challenger isi merita din plin denumirea. Infatisarea inclinata atrage imediat copiii, ei vor dori sa se catere si sa se urce pe diferitele parti ale „muntelui”.Ei vor dormi bine dupa expeditiile lor provocatoare pana in varf. Challenger este versiunea de lux a leaganului modular.Grinda superioara ofera loc pentru doua accesorii de leaganare.

2.554,90 lei
Pret

Platforma Playhouse este un turn masiv, vesel, care se poate combina cu casuta Playhouse. Pe complexul avem o scara si un tobogan de 2.9 m lungime. Toboganul este inclus in pretul platformei, insa casuta se achizitioneaza separat. Daca combinam platforma cu casuta, vom avea un turn complect cu terasa. Produsul respectiv NU contine casuta Playhouse, doar platforma cu tobogan.

3.787,00 lei
Pret

Loc de joaca de uz rezidential. Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii: 1 buc Turn CHALET- cu tobogan 2,9 m lungime, culoare la alegere: rosu, galben, albastru, verde,verde mar, mov 1 buc Modul BOAT 1 buc Modul SWING EXTRA cu leagane inclus (cu 2 sezuturi simple) Complexul din poza este vopsit. Pretul complexului NU INCLUDE vopseaua/cost manopera/serviciu vopsire.

8.991,00 lei
Pret
Este un modul ideal pentru a mari locul de joaca, pentru a mari posibilitatile de a distra pe langa turnul preferat. Informație importantă: Materialul lemnos este un material viu, care este în contact permanent și direct cu schimbările de temperatură, cu umezeală, respectiv cu razele solare.
1.487,90 lei
Pret

Intra in stil! Modulul steps usureaza calea de acces in conditii de siguranta in turnul lor Blue Rabbit 2.0., tuturor copiilor. Aceasta scara confortabila are balustrada pe ambele parti pentru a ghida pana sus. Modulul steps poate fi adaugat la majoritatea turnurilor Blue Rabbit 2.0 , la ambele platforme, si la cel de 1,2 m si si la cel de 1,5 m.

723,90 lei
Pret

Loc de joaca de uz rezidential. Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii: Platforma Playhouse l- cu tobogan 2,3 m lungime, culoare la alegere: rosu, galben, albastru, verde,verde mar, mov 1 buc Casuta Playhouse Termen de productie: 5-7 zile Pretul NU contine transport si montaj.

5.679,90 lei
Pret
Distractie pentru toata lumea! Turnul de joc Cascade din gama Blue Rabbit 2.0 va capta instantaneu pe cei mai tineri cu aspectul ei fermecator. Usor accesibil si cu cele doua platforme, cascada va ofera o distractie de alpinism si pentru copilasi cu varsta foarte frageda. Cascada are doua platforme de legatura si o rampa de intrare inclinata, ceea ce il face usor accesibil pentru toate varstele.
3.032,90 lei
Pret

Loc de joaca de uz rezidential. Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii: Platforma Playhouse XL- cu tobogan 2,9 m lungime, culoare la alegere: rosu, galben, albastru, verde,verde mar, mov 1 buc Casuta Playhouse Termen de productie: 5-7 zile Pretul NU contine transport si montaj.

7.013,90 lei
Pret

Modului Jungle Gym Bridge Link modul este o completare pentru oricare model de turn Jungle Gym. Este ideal pentru legarea a 2 turnuri separate. Informație importantă: Materialul lemnos este un material viu, care este în contact permanent și direct cu schimbările de temperatură, cu umezeală, respectiv cu razele solare.

1.690,90 lei
Pret

Adu oceanul in curtea ta! Acest turn are un aspect caracteristic de plaja. Acest Playhouse minunat prelungit frontal cu un balcon frumos va ofera sute de ore de distracție. Locul de nisip mare de sub turn va fi propria lor plajă privată, unde copii pot construi cele mai mari castele de nisip. Beach Hut are o scară si 1 tobogan KBT dupa platforma solicitata.

3.208,00 lei
Pret

Este un turn excelent avand in vedere raportul de pret/calitate. El are un acoperiș din lemn, și poate fi ușor atasat langa el un modul de leagan sau orice alt modul dupa preferinta. Poate fi dedicat pentru toate varstele. Turnul se poate comanda si cu platforma de 1,5m. Turnul este dotat cu 1 tobogan KBT dupa platforma solicitata.

2.435,90 lei
Pret

Hai la antrenament de biceps! Urca turnul tragandu-te pe panta abrupta!. Funia groasa ofera o aderenta excelenta pentru mainile copiilor mici. Treptele suplimentare pe rampa din lemn faciliteaza alpinismul. Puteti adauga modulul ramp la fiecare turn Blue Rabbit 2.0 pentru a crea o alternativa de intrare si de provocare.

554,00 lei
Pret

Este jocul X si O, este un accesoriu pentru oricare turn Jungle Gym.

395,90 lei
Pret

Imaginati-va ca sunteti pe partea de sus a lumii! Structura înclinata a turnului da aspectul sau distinctiv avand perete de cățărare mare. Toboganul și scara sunt poziționate în partea din față, fapt pentru care instalarea este ideala pentru grădini mici. Turnul se poate comanda si cu platforma de 1,5m. Turnul este dotat cu 1 tobogan KBT dupa platforma solicitata.

2.779,00 lei
Pret

Urca pe nava, marinar! Catara-te pe plasa de catarare si simte-te ca un pirat! O multime de emotii garantate cu modulul net. Se potriveste tuturor turnurilor Blue Rabbit 2.0 indiferent de inaltimea platformei. Plasa este fabricata din franghie sintetica durabila si are doua trepte din lemn care faciliteaza alpinismul. Pachetul contine: accesorii de prindere si plasa de catarat.

353,90 lei
Pret

Cu ajutorul ei, poti vorbi cu prietenii care sunt la etaj, secrete pe care nu vrei sa le afle altii!

280,90 lei
Pret