Serviciile pe care le oferim reprezinta oglinda noastra.

Si pentru ca stim ca imaginea conteaza, ne dorim nu doar sa aratam bine ci si sa oferim servicii de incredere reale.

Care sunt stalpii imaginii noastre? Profesionalismul, eficienta, seriozitatea, comportamentul proactiv. Prin intermediul acestor atribute,  speram sa transformam orice potential client intr-un prieten care revine la noi de fiecare data cu placere.

Si ca sa facem un prim pas in aceasta directie, iti promitem ca o sa te ajutam bucurosi cu informatii referitoare la produse, livrare si alte subiecte de interes pentru tine ori de cate ori ai nevoie, iar pentru ca experienta de client kivi sa fie cat mai placuta, te vom invita pe la noi in mod constant cu oferte noi si tentante.

Da click pe aboneaza-te la newsletter pentru a primi aceste oferte, informatii despre produse noi, despre produse de sezon si multe altele.  

Daca vrei sa te informezi si mai mult, viziteaza-ne si pe blog unde o sa postam articole practice despre intrebuintarea produselor, despre comparatii intre diverse articole asemanatoare si cate si mai cate. Daca vrei sa vezi efectiv cum functioneaza un produs, cauta-ne pe youtube. Daca articolul care te intereseaza nu este incarcat, spune-ne si vom face tot posibilul sa il poti vizualiza cat de repede  posibil.

Suntem sociabili, prin urmare te asteptam cu mesaje, intrebari si sugestii si pe site-urile de socializare: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Google +, Linkedin etc.

Ne dorim sa te simti bine in gradina noastra, kivi.ro!