„Produsele sunt realizate in fabrici, insa brand-urile sunt create in minte.”

Acestea sunt vorbele unui mare designer si guru in branding al Americii de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, pe nume Walter Landor.

Si noi sustinem faptul ca cel mai important aspect intr-o afacere este crearea identitatii companiei si promovarea produselor pe care le comercializam si asta pentru ca am invatat ca branding-ul reprezinta promisiunea pe care noi o facem in fata clientilor nostri. Transmite ce asteptari pot avea clientii de la produsele si serviciile noastre si ne diferentiaza de competitori. Brand-ul nostru deriva din cine suntem, cine vrem sa fim si din cum ne percep ceilalti.

Astfel, politica noastra are in plin plan comercializarea de produse realizate din materiale de inalta calitate, concepute de producatori cunoscuti si autorizati care au in vedere, atunci cand le confectioneaza, nu numai design-ul si partea estetica ci si partea practica si functionala.

Produsele sunt gandite astfel incat sa se muleze pe nevoile clientilor nostri si acestia sa le poata folosi pentru o vreme indelungata si in conditii de siguranta.

Suntem preocupati de comercializarea unor produse care sa fie utile si care sa isi gaseasca o intrebuintare concreta in gospodariile clientilor nostri dar care sa inglobeze in sine notiunile de design,  frumos si estetic; cautam produse cu personalitate, menite sa imbunatateasca aspectul terasei, gradinii sau balconului nostru si sa aduca plus-valoare.

Ce tip de produse comercializam? Tot ce tine de exterior. De la mobilier, decoratiuni si accesorii, la piscine si diferite obiecte destinate activitatilor outdoor. De la spatii de depozitare, sisteme de climatizare, sisteme de umbrire, la gratare, jucarii de exterior, sere, utilaje si multe alte tipuri de produse. Te asteptam sa ne vizitezi!