Kivi.ro a aparut initial ca o idee, ca o joaca, din dragostea de frumos si design, din placerea de a sta in natura, din dorinta de a transforma un spatiu gri si fara personalitate, intr-un loc verde, aromat si personalizat. Kivi.ro vrea sa fie ghidul tau in materie de mobilier de gradina, balcon si nu numai.

 

„O gradina este oglinda unei minti.” - Henry Beston

In 2017, Kivi.ro a deschis ,,portile,, numarandu-se printre magazinele On-line tinere, insa cu o dinamica mare! Astfel, in numai un an, am reusit sa punem la dispozitie clientilor peste 7000 de produse pentru exterior.

Pe Kivi.ro am incercat sa facem o selectie cat mai mare de produse, toate pentru gradina si exterior. Fie ca iti trebuie un gratar, un cort sau o piscina gonflabila, o masina de tuns iarba sau un spatiu de joaca, pe toate le gasesti pe kivi.

Pe viitor ne dorim sa nu ne oprim aici, fiind deja importatori pentru cateva branduri in Romania, incercand sa punem la dispozitie atat produse exclusiviste, cat si produse accesibile, de larg consum, intr-o gama variata, atent selectionata.

Cu o experienta de peste 5 ani, kivi.ro a reusit sa livreze mii de comenzi la timp multumindu-va pentru increderea acordata. 

Te asteptam cu o selectie de :

Mobilier de exterior si seturi

Casute si Magazii de gradina

Kivi - mobilieraccesoriigradinabalcon  ® este marca inregistrata.

Kivi.ro - magazin mobilier exterior