Ceaun oval din fonta cu capac - cuptor olandez Camp Chef 11 litri CC-DOOV18

  • La reducere!
Pret final: 899,01 lei Salveaza 10%
Pret recomandat: 998,90 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

CC-DOOV18

Camp Chef

stoc epuizat

Adauga la favorite


star_border star_border star_border star_border star_border
(0)

(1 Review-uri)

Fisa tehnica

Material
Fonta

Descriere

Puteti gati pentru pana la 12 persoane cu ceaunul oval din fonta, cu capac, de 11 litri si 42 de centimetri, din editia Golden Spike de la Camp Chef. Stratul de finisare din fonta de tip True Season se distinge prin rezistenta la utilizare indelungata si prin disponibilitate imediat ce produsul este scos din cutie.

Este un produs de tip statement pentru o locatie cu semnificatie istorica numita Golden Spike, din Promontory Summit, Utah, SUA, care simbolizeaza interconectarea poporului american prin intermediul cailor ferate, eveniment inaugurat la nivel local in mai 1869. Pentru a aduce un omagiu acestui eveniment acum banal, atunci senzational, Camp Chef a creat un ceaun oval din fonta numit chiar Golden Spike Oval, pentru aniversarea a 150 de ani de la momentul respectiv.

Stratul de finisare de tip True Season, gata de utlizare, se refera la o suprafata de gatit din fonta preasezonata din productie. Suprafata True Seasoned inseamna ca vasul dvs. de fonta poate fi folosit imediat ce este scos din cutie.
Capacul functioneaza si ca tigaie. Picioarele de pe capac ii permit acestuia sa se transforme in tigaie deoarece ii confera stabilitate. Marginea suprainaltata de pe capac nu este doar pentru efect estetic, ci functioneaza pe post de picioare! Scoateti capacul de pe ceaun, intoarceti-l invers si folositi-l pe post de tigaie sau plita. Doua instrumente de gatit intr-unul singur - un ceaun perfect si pentru uz domestic, si pentru un foc de tabara!
Forma ovala este specifica unora dintre cele mai mari ceaune din fonta de la Camp Chef. Puteti gati pentru pana la 12 persoane cu ceaunul olandez de forma ovala Goldes Spikes Roaster.
Specificatii:

Volum: 11 litri
Diametru la baza: 42 cm (forma ovala)
Dimensiuni: 52 cm lungime x 25 cm latime x 15 cm inaltime (cu capac)
Greutate: 12 Kg.
Capacitate gatire: intre 8-12 persoane

Review-uri All reviews

Scrie un review

Ceaun oval din fonta cu capac - cuptor olandez Camp Chef 11 litri CC-DOOV18

Ceaun oval din fonta cu capac - cuptor olandez Camp Chef 11 litri CC-DOOV18

monetization_on Scrie un review si primeste un voucher 10,00 lei
*valid de la 10 zile