Gratar pe Gaz Char-Broil Patio Bistro 240B, TRU-Infrared, arzator din inox, grill de inox 140671

Pret final: 1.104,07 lei Salveaza 15%
Pret recomandat: 1.298,90 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

140671

Char Broil

stoc epuizat

Adauga la favorite


(1 Review-uri)

Fisa tehnica

Alimentare
Gaz

Descriere

Designul rafinat si modern al grillului Patio Bistro 240 se poate adapta oricarui spatiu de mici dimensiuni, iar sistemul sau de gatit deosebit de performant il face sa fie atat eficient, cat si usor de utilizat. Include doua grilaje din otel inoxidabil si un raft de incalzire a alimentelor.Sistem de gatit TRU-Infrared™: Va puteti gati alimentele in mod uniform si fara expunere directa la flacara prin utilizarea tehnologiei Infrared.

In felul acesta, va veti bucura mereu de alimente fragede.Arzatoare din otel inoxidabil: Arzatoarele rezistente pot prelua caldura si sunt construite sa reziste utilizarii indelungate.

Aprinzator electric Surefire®: Aprinzatorul electric cu care este prevazut inseamna ca puteti aprinde arzatorul prin simpla apasare a unui buton, fara sa aveti nevoie de chibrituri.Suprafata de incalzire a alimentelor: Folositi acest raft detasabil pentru a pastra la cald alimentele deja gatite, pentru a praji painea sau ca suprafata indirecta de gatit.

Termometru instalat in capac: Puteti urmari etapa de incalzire in prealabil a grillului si puteti supraveghea si temperatura de gatire din interior.Roti de mari dimensiuni: Puteti deplasa cu usurinta grillul oriunde in perimetrul de lucru.Suprafata de gatire din otel inoxidabil: Pe suprafata de gatire din otel inoxidabil se pot frige pana la 12 hamburgeri o data.

Garantie: 5 ani pentru arzatoarele din otel inoxidabil. Toate celelalte componente beneficiaza de o garantie de 2 ani.Gratar pe Gaz Char-Broil Patio Bistro 240, TRU-Infrared este dotat cu un sistem de gatire cu totul deosebit, care pastreaza fragezimea cartii. Tehnologia TRU-Infrared gateste carnea in mod uniform, preintampinand contactul direct cu flacara si eliminand problema zonelor fierbinti si a celor insuficient incalzite de gatire.

Pentru un plus de savoare, puteti adauga aschii de lemne direct pe suprafata de gatire.

Designul sau rafinat si modern face ca grillul sa poata fi utilizat pe balconul oricarui apartament sau pe o terasa de mici dimensiuni; rotile asigura mobilitatea grillului, iar bara atasata permite agatarea instrumentelor si accesoriilor de gatit.Grillul Bistro este prevazut cu aprindere integrata Easy Light si cu o suprafata de gatit din otel inoxidabil foarte eficienta. Suprafata principala de gatit pentru Patio Bistro masoara 609 cm patrati, iar suprafata secundara masoara 203 cm patrati. Aceste dimensiuni sunt optime pentru a va bucura de un gratar in cercul restrans de prieteni, permitand, de exemplu, frigerea concomitenta a 12 hamburgeri.Dimensiuni reduse, eficienta maxima - perfect pentru terasa sau balcon: 64 x 62 x 97Dimensiuni ambalaj: 68 x 55 x 38 cmSuprafata principala de gatit (cm x cm): 45 cm diametruSuprafata de incalzire a alimentelor (cm x cm): 38 cm lungime + 16 cm latime (in punctul cel mai inalt)Material zona de ardere: Otel portelanatSistem de gatire: TRU-Infrared™Tip de gaz/Tip de combustibil: Gaz I3+28-30/37 (LP/butan 30mb)Numar de arzatoare: 1 din otel inoxidabil cu puterea de 3,8 kWMaterial suprafata de gatire: otel inoxidabilMaterial suprafata de incalzire a alimentelor: otel cromatTip de aprindere: aprindere electrica SureFire® (bateriile nu sunt incluse)Material capac: otel portelanatTermometru instalat in capacTava de colectare a grasimii2 roti mari pentru mutare usoara

Review-uri All reviews

Nota 
star star star star star
2021-07-23

kivi recomanda acest produs!

Scrie un review

Gratar pe Gaz Char-Broil Patio Bistro 240B, TRU-Infrared, arzator din inox, grill de inox 140671

Gratar pe Gaz Char-Broil Patio Bistro 240B, TRU-Infrared, arzator din inox, grill de inox 140671

Designul rafinat si modern al grillului Patio Bistro 240 se poate adapta oricarui spatiu de mici dimensiuni, iar sistemul sau de gatit deosebit de performant il face sa fie atat eficient, cat si usor de utilizat. Include doua grilaje din otel inoxidabil si un raft de incalzire a alimentelor.Sistem de gatit TRU-Infrared™: Va puteti gati alimentele in mod uniform si fara expunere directa la flacara prin utilizarea tehnologiei Infrared. In felul acesta, va veti bucura mereu de alimente fragede.Arzatoare din otel inoxidabil: Arzatoarele rezistente pot prelua caldura si sunt construite sa reziste utilizarii indelungate.

monetization_on Scrie un review si primeste un voucher 10,00 lei
*valid de la 10 zile