Magazie metalica 237x303 cm Yardmaster G108

Magazie metalica, 217x242 cm
  • Magazie metalica, 217x242 cm
  • Magazie metalica, 217x242 cm
Pret final: 2.499,00 lei
Pret recomandat: 2.499,00 lei
cu TVA
Cantitate

YM108GEYZ

Yardmaster

in stoc

produsul poate ajunge marti la tine

Adauga la favorite

(1 Review-uri)

Fisa tehnica

Material
Metal
Culoare
Verde
Garantie
10 ani pentru tabla
Certificari
CE
Utilizare
Exterior

Descriere

Magazie metalica

Avantajele casutelor si magaziilor de gradina metalice Yardmaster:

garantie 10 ani magazie de gradina metalica10 ani garantie impotriva ruginii: Piesele de schimb pot fi trimise pentru orice panou nedeteriorat care a fost perforat prin rugina în termen de 10 ani de la cumparare;
margini pliate tabla kivi.ro magazie de gradina metalicaMargini pliate: Pentru a asigura o manipulare si o asamblare mai sigura a panourilor profilate din tabla subțire, marginile sunt pliate in fabrica.

vopsea in 7 straturi magazie de gradina metalicaProtecție cu sapte straturi: Un proces extins de preparare anti-coroziune cu sapte straturi pentru produsele metalice Yardmaster, incluzand zincare la cald si vopsire în mai multe straturi.

suruburi care nu ruginesc magazie de gradina metalicaȘuruburile fara rugina sunt elemente de fixare metalice care au fost protejate printr-un procedeu anti-coroziune, adesea prin placarea în fabrica, pentru a descuraja ruginirea si degradarea.

ancore magazie de gradina metalicaAncore fixate: Un set de dispozitive de fixare a bolțurilor de expansiune, care, daca sunt fixate prin fiecare placa de colț a unui produs Yardmaster, vor ancora solid cladirea pe baza de beton a clientului.

manere magazie de gradina metalicaManerele sunt scoase pentru un lacat :O pereche de manere de multe ori cu un design U, care sunt complete cu pre-gauriri. 

garantie 10 ani magazie de gradina metalicaUsi suprapuse: O caracteristica a usilor glisante duble ale produselor Yardmaster, unde profilul de închidere al fiecarei usi este astfel format încât sa se suprapuna peste celalalt, pentru a impiedica intrarea ploaii si zapezii.

ventilatie magazie de gradina metalicaAcoperis ventilat: O caracteristica simpla a fluxului de aer de-a lungul coamei creat de profilul placilor metalice, dar totodata impiedicand intrarea apei.

Casute de gradina - magazie universala pentru unelte,scule, biciclete, lemne, saci peleti, atelier etc. 
Fabricat in Marea Britanie.  
     
G108 = 237 x latime 303 X h 202 CM - masurat sus inclusiv streasina, deschidere usi 120 cm, inaltime usa 158 cm. 

Realizate din structura metalica galvanizata integral la cald printr-o metoda brevetata, asemenea pieselor de caroserie de la autoturismele premium. Grosime tabla: usi si fronton (triunghi) 0.5 mm,  perete 0,3mm, acoperis 0,35 mm.


Prevazute cu usi duble, late, culisante, cu sistem pentru inchidere cu lacat(lacatul nu este inclus).

NU sunt prevazute cu podea, se monteaza pe ciment, pavele, OSB etc. Suprafata trebuie sa fie plata. Are inclus sistem ancorare pentru a se fixa de baza.

Avantaje: montaj rapid, poate fi mutata la nevoie, NU rugineste, nu este atacata de carii precum lemnul, nu putrezeste, nu trebuie vopsita 12 ani, nu se usuca, nu contorsioneaza ca lemnul, rezista la ploaie si zapada/inghet etc. ZERO mentenanta.

Fabricate integral in Marea Britanie, cu GARANTIE de coroziune de 12 ani oferita de producator.

Se asambleaza de catre client foarte usor in cateva ore (estimat 2 persoane cca 5-6 ore), fara unelte speciale (necesara surubelnita).
Se livreaza cu instructiuni clare si simple de montaj, suruburi speciale  etc. absolut tot ce este necesar

Review-uri All reviews

Nota 
star star star star star
2021-06-20

Doresc sa cumpar acest produs

Anuntati-ma cand este disponibil

Nota 
star star star star star
2019-07-16

kivi recomanda acest produs!

Scrie un review

Magazie metalica 237x303 cm Yardmaster G108

Magazie metalica 237x303 cm Yardmaster G108