Panou gard din lemn cu sipci suprapuse

Pret final: 514,90 lei Salveaza 23%
Pret recomandat: 668,70 lei
cu TVA
Cantitate
5

VX41654

Alti producatori

in stoc

poate ajunge incepand cu 2 Jun

Adauga la favorite

star star star star_border star_border
(1)

(1 Review-uri)

Fisa tehnica

Material
Lemn

Descriere

Acest panou de gard din lemn de inalta calitate are un design simplu, dar practic si se va potrivi perfect in gradina dumneavoastra . Datorita constructiei atractive din sipci suprapuse, acest panou de gard din sipci suprapuse este nu doar placut privirii, dar, de asemenea, este si solid din punct de vedere structural, oferind un grad ridicat de intimitate si de siguranta. Fabricat din lemn de pin de inalta calitate tratat, panoul de gard este foarte robust, rezistent in timp si rezistent la mucegai. Acest panou gard elegant este ideal pentru a va imprejmui proprietatea, dar in acelasi timp aduce un plus gradinii dvs. Asamblarea este foarte usoara intrucat toate componentele sunt incluse in livrare. Poate dura 1 ora sa asamblati folosind ciocanul, in timp ce unui profesionist ii va lua mult mai putin timp. Va rugam sa retineti ca lemnul este un produs natural si poate prezenta imperfectiuni.

Review-uri All reviews

Nota 
star star star star_border star_border
2018-04-05

informatie

Doresc sa aflu cum se prind sipcile

Scrie un review

Panou gard din lemn cu sipci suprapuse

Panou gard din lemn cu sipci suprapuse

Cu aceste panouri de gard din lemn cu partea de sus ondulata puteti imprejmui curtea dvs. intr-un mod atractiv. Datorita lemnului de pin tratat, acest panou de gard nu putrezeste si este durabil.

  • Material: Lemn de pin, maro, tratat impotriva mucegaiului
  • Dimensiuni: 180 x 180 cm (L x H)
  • Grosime: 3,8 cm
  • Accesoriile pentru montare incluse.Asamblarea este foarte usoara.Poate dura 1 ora sa asamblati folosind ciocanul, in timp ce unui profesionist ii va lua mult mai putin timp.

monetization_on Scrie un review si primeste un voucher 10,00 lei
*valid de la 10 zile