Pasul 1. Inregistrare/Logare pe site

autentificare kivi.ro


Pentru a va inregistra/loga apasati pe link-ul Conecteaza-te din partea dreapta sus. Daca aveti deja cont autentificati-va completand adresa de e-mail si parola in campurile din dreapta. Daca nu aveti un cont creat pe site, completati adresa dvs de e-mail in campul din stanga, apasati butonul de creeaza un cont, iar mai apoi introduceti si restul datelor solicitate. *Toate datele sunt necesare pentru prelucrarea si transmiterea comenzii. Dupa finalizarea introducerii datelor veti primi un e-mail de confirmare pentru activarea contului. Daca nu primiti acest e-mail, va rugam sa accesati link-ul Ai uitat parola din link-ul Conecteaza-te => Ai deja cont la noi si reintroduceti din nou adresa dumneavoastra de mail. 


Pasul 2. 
 Alegeti produsele

navigare

Folosind bara de meniu, navigati prin categoriile de produse. Daca deja cunoasteti codul sau denumirea produsului, puteti sa le tastati in campul de cautare din partea de sus si veti intra direct in pagina produsului respectiv. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in cos" pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Pasul 3. Cosul de cumparaturi

Dupa adaugarea in cos a unui produs va aparea un ecran cu rezumatul comenzii pana la acel moment si vi se va da posibilitatea de a alege daca doriti sa finalizati comanda sau sa continuati cumparaturile.

Daca selectati „Continua cumparaturile” veti putea naviga in continuare pe site, iar daca dati click pe „Finalizeaza comanda”, veti fi redirectionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

comanda

Daca nu sunteti logat va puteti crea cont si in pasul acesta. Beneficiile crearii unui cont sunt:

  • Acces sigur si personalizat
  • Plasarea comenzii rapid si usor
  • Adrese separate de livrare si facturare pe care nu va mai trebui sa le reintroduci pentru comenzile viitoare.

Comanda se poate lansa si fara inregistrarea pe site prin Comanda instant, la click pe link-ul „Plasarea comenzii fara cont”. In acest caz, dupa introducerea datelor solicitate, apasati butonul „Salvati” pentru a putea selecta modalitatea de plata si introduceti datele necesare efectuarii platii.

Pasul 4. Cumparator

Selectati persoana (sau firma) si adresa pe care doriti sa se emita factura.

selectare adrese kivi.ro

Pasul 5.  Date livrare

Introduceti datele de livrare sau daca aveti deja cont creat, selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda.

Pasul 6.  Modalitate de plata
finalizare
In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata.

Pasul 7.  Verificare date comanda

Verificati inca o data datele comenzii pentru a va asigura ca totul este in regula si scrieti observatiile pe care le aveti de facut in legatura cu comanda (daca este nevoie).

Pasul 8.  Trimitere comanda

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Continuare.