Plati kivi.ro

Cumparand de pe site-ul www.kivi.ro, puteti alege urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata online prin card bancar (Kivi.ro recomanda plata On-line, cu cardul)

Avantaje: 

- Comenzile pot fi procesate mai rapid
- Nu se percepe nici un comision
- In functie de situatie, poti avea costuri de procesare a comenzii mai mici.

2. Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata in baza facturii/facturilor proforme emise de Kivi Retail SRL numai dupa ce un consultant de-al nostru va va confirma comanda plasata. Aceasta modalitate de plata se poate alege indiferent de localitatea din care sunteti si presupune plata in avans a produselor comandate. Livrarea produselor se va face dupa incasararea banilor in contul nostru bancar. Va rugam sa luati in considerare o perioada suplimentara de 1-2 zile lucratoare fata de cele afisate ca si livrare standard. Plata prin Ordin de plata va scuteste de cheltuielile generate de transportul banilor catre noi (rambursul) aceasta modalitate de plata fiind mai avantajoasa decat plata "Ramburs".

3. Ramburs (cash la curier):

Va rugam sa alegeti aceasta modalitate de plata doar in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curier. Taxa pentru aceasta modalitate de plata este inclusa in taxa de transport afisata pe site in momentul alegerii modalitatii de livrare "curier rapid"

* Reamintim ca, pentru comenzile mai mari de 5000 lei pe persoana Juridica, plata cash este imposibila, comanda urmand sa fie transferata catre plata OP.

** Pentru comenzile mai mari de 1500 lei, consultantii Kivi.ro pot cere un avans, ori taxa de transport sa fie achitata in avans. 

*** In perioda pandemiei SARS-Cov kivi.ro nu recomanda plata comenzilor la livrare.

Ghidul kivi.ro:  Cum cumpar produse de pe site-ul www.kivi.ro folosind plata prin card bancar?

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Societatea noastra utilizeaza serviciilor de plata on-line ale www.mobilpay.ro, furnizat de NETOPIA SRL - cel mai mare provider/procesator din Romania pentru plati electronice cu cardul bancar - un serviciu sigur si eficient de plata on-line.

Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

i. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Adauga in cos" apoi continuati pasii catre finalizarea comenzii pana ajungeti la selectarea modalitatii de plata. Dupa selectarea modalitatii de plata "Plata cu card bancar" va va aparea modulul de introducere a datelor personale.

ii. Introduceti datele dvs. personale. Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici catre Kivi Retail SRL, nici catre Mobilpay. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si de produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda si Kivi Retail SRL si Mobilpay nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin selectarea meniului de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator".

iii. Introduceti datele despre cardul de credit/debit:

Daca ati ales ca modalitate de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment din timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, in urmatorul ecran vi se multumeste pentru comanda plasata pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Cat de sigur este sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de mobilpay. Riscurile asociate unei plati on-line sunt practic zero, deoarece:

-  Kivi Retail SRL si mobilpay garanteaza securitatea sistemelor sale informatice, datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii neavand posibilitatea de a  intra in posesia unor terte parti si de a fi abuziv folosite. Cititi "Politica de confidentialitate mobilpay" si "SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR. CONFIDENTIALITATEA"aleKivi Retail SRL (in sectiunea termeni si conditii) pentru mai multe informatii despre subiect.

- nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment din timp, pe serverele noastre sau pe serverele mobilpay, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz, potrivit sistemului "3-D Secure" aplicat de catre mobilpay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Va multumim!

Te-ar putea interesa si :

Cum returnez un produs Garantii

Ultima actualizare: 15.10.2020