Lista produselor brandului Jungle Gym

Am gasit 95 produse.

Grid
List
Se afiseaza 1-95 din 95 produs(e)

Este jocul X si O, este un accesoriu pentru oricare turn Jungle Gym.

395,90 lei
Pret

Cu ajutorul ei, poti vorbi cu prietenii care sunt la etaj, secrete pe care nu vrei sa le afle altii!

264,90 lei
Pret

Loc de joaca de uz rezidential. O casuta confortabila, ideala pentru cercetatori mai mici. Casuta Playhouse este primul component din proiectul Grow with me. Casuta este un loc de joaca ideal pentru copii cu varsta intre 1-3 ani, pentru ca casutele mai mari pe platforme inalte nu sunt recomandate celor mici.

2.829,90 lei
Pret

Platforma Playhouse este un turn masiv, vesel, care se poate combina cu Casuta Playhouse. Pe complexul avem o scara si un tobogan de 2,3 m lungime. Toboganul este inclus in pretul platformei, insa casuta se achizitioneaza separat. Daca combinam platforma cu casuta, vom avea un turn complect cu terasa.

2.528,00 lei
Pret

Platforma Playhouse este un turn masiv, vesel, care se poate combina cu casuta Playhouse. Pe complexul avem o scara si un tobogan de 2.9 m lungime. Toboganul este inclus in pretul platformei, insa casuta se achizitioneaza separat. Daca combinam platforma cu casuta, vom avea un turn complect cu terasa. Produsul respectiv NU contine casuta Playhouse, doar platforma cu tobogan.

3.787,00 lei
Pret
Este un modul ideal pentru a mari locul de joaca, pentru a mari posibilitatile de a distra pe langa turnul preferat. Informație importantă: Materialul lemnos este un material viu, care este în contact permanent și direct cu schimbările de temperatură, cu umezeală, respectiv cu razele solare.
1.487,90 lei
Pret

Modului Jungle Gym Bridge Link modul este o completare pentru oricare model de turn Jungle Gym. Este ideal pentru legarea a 2 turnuri separate. Informație importantă: Materialul lemnos este un material viu, care este în contact permanent și direct cu schimbările de temperatură, cu umezeală, respectiv cu razele solare.

1.594,90 lei
Pret

Este ideal pentru legarea a 2 turnuri separate.Modulul Net Link este ideal si pentru exersarea mentinerii echilibrului. Turnurile sunt legate cu o scandura, iar pe laterale sunt plase de franghie pentru siguranta copiilor.

1.615,90 lei
Pret

Loc de joaca de uz rezidential.
Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii: 1 buc Turn BARN- cu tobogan 2,9 m lungime, culoare la alegere: rosu, galben, albastru, verde,verde mar, mov 1 buc
Modul BRIDGE
Complexul din poza este vopsit.
Pretul complexului NU INCLUDE vopseaua/cost manopera/serviciu vopsire.

9.223,00 lei
Pret

Loc de joaca de uz rezidential. Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii: Platforma Playhouse l- cu tobogan 2,3 m lungime, culoare la alegere: rosu, galben, albastru, verde,verde mar, mov 1 buc Casuta Playhouse Termen de productie: 5-7 zile Pretul NU contine transport si montaj.

5.356,90 lei
Pret

Loc de joaca de uz rezidential. Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii: Platforma Playhouse XL- cu tobogan 2,9 m lungime, culoare la alegere: rosu, galben, albastru, verde,verde mar, mov 1 buc Casuta Playhouse Termen de productie: 5-7 zile Pretul NU contine transport si montaj.

6.616,90 lei
Pret

Loc de joaca de uz rezidential. Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii: 1 buc Turn CHALET- cu tobogan 2,9 m lungime, culoare la alegere: rosu, galben, albastru, verde,verde mar, mov 1 buc Modul BOAT 1 buc Modul SWING EXTRA cu leagane inclus (cu 2 sezuturi simple) Complexul din poza este vopsit. Pretul complexului NU INCLUDE vopseaua/cost manopera/serviciu vopsire.

8.991,00 lei
Pret

La modul apartine un perete de catarare si o plasa de catarare, respectiv un sezut leagan cu sistem de prindere inclus. Modulul poate fi construit singur acasa. Informație importantă: Materialul lemnos este un material viu, care este în contact permanent și direct cu schimbările de temperatură, cu umezeală, respectiv cu razele solare.

2.677,00 lei
Pret