Lista produselor brandului Blue Rabbit 2.0

Spatii de joaca BlueRabbit 2.0

Blue Rabbit CrossfitKiosk BlueRabbitPagoda BlueRabbitPalazzo BlueRabbit

Am gasit 32 produse.

Grid
List
Se afiseaza 1-32 din 32 produs(e)

Un turn de joacă spațios pentru o distracție regală! Acest complex de joacă, îmbină trei platforme pentru copii mici și mai mari . Este o combinație perfectă de urcare-coborâre între platforme, astfel distracția este garantată ! Fiecare platformă poate fi dotat cu un tobogan KBT corespunzător sau cu un modul.

5.379,90 lei
Pret

Este un turn excelent avand in vedere raportul de pret/calitate. El are un acoperiș din lemn, și poate fi ușor atasat langa el un modul de leagan sau orice alt modul dupa preferinta. Poate fi dedicat pentru toate varstele. Turnul se poate comanda si cu platforma de 1,5m. Turnul este dotat cu 1 tobogan KBT dupa platforma solicitata.

2.435,90 lei
Pret

Imaginati-va ca sunteti pe partea de sus a lumii! Structura înclinata a turnului da aspectul sau distinctiv avand perete de cățărare mare. Toboganul și scara sunt poziționate în partea din față, fapt pentru care instalarea este ideala pentru grădini mici. Turnul se poate comanda si cu platforma de 1,5m. Turnul este dotat cu 1 tobogan KBT dupa platforma solicitata.

2.779,00 lei
Pret

Adu oceanul in curtea ta! Acest turn are un aspect caracteristic de plaja. Acest Playhouse minunat prelungit frontal cu un balcon frumos va ofera sute de ore de distracție. Locul de nisip mare de sub turn va fi propria lor plajă privată, unde copii pot construi cele mai mari castele de nisip. Beach Hut are o scară si 1 tobogan KBT dupa platforma solicitata.

3.208,00 lei
Pret

Hai la antrenament de biceps! Urca turnul tragandu-te pe panta abrupta!. Funia groasa ofera o aderenta excelenta pentru mainile copiilor mici. Treptele suplimentare pe rampa din lemn faciliteaza alpinismul. Puteti adauga modulul ramp la fiecare turn Blue Rabbit 2.0 pentru a crea o alternativa de intrare si de provocare.

554,00 lei
Pret

Urca pe nava, marinar! Catara-te pe plasa de catarare si simte-te ca un pirat! O multime de emotii garantate cu modulul net. Se potriveste tuturor turnurilor Blue Rabbit 2.0 indiferent de inaltimea platformei. Plasa este fabricata din franghie sintetica durabila si are doua trepte din lemn care faciliteaza alpinismul. Pachetul contine: accesorii de prindere si plasa de catarat.

353,90 lei
Pret

Extinde orizontul! Modulul bridge combina doua turnuri pentru a crea paradisul de joaca pentru copiii. Copiilor le place sa se plimbe de la un turn la altul. Pentru multe aventuri pline de imaginatie va avea loc in timp ce traverseaza podul. Podul este fixat intre cele doua turnuri, cu inaltimi egale intre platforme prin intermediul unor conectori metalici solizi.

1.534,90 lei
Pret

Fiecare turn de joaca merita un modul swing! A se evita dilema de a alege intre un turn de joaca si un leagan de sine statatoare. Pur și simplu adaugati modulul swing la turnul de alegere! P uteti alege accesoriile de leganare preferate din catalogul KBT.

869,00 lei
Pret

Permis si pentru copii mici! Cauti un turn de joaca, care este sigur pentru cei mici si pentru cei mari? Ei bine, modulul platform ofera solutia perfecta! Aceasta platforma este un atasament mic de doar 60 cm inaltime si pot fi echipate suplimentar cu un tobogan mic, denumit :Toba. Este ideal pentru copii mici, care sunt prea mici pentru a avea acces la turnul principal de joaca.

1.175,90 lei
Pret

Cucereste muntele! Modulul challenger isi merita din plin denumirea. Infatisarea inclinata atrage imediat copiii, ei vor dori sa se catere si sa se urce pe diferitele parti ale „muntelui”.Ei vor dormi bine dupa expeditiile lor provocatoare pana in varf. Challenger este versiunea de lux a leaganului modular.Grinda superioara ofera loc pentru doua accesorii de leaganare.

2.409,90 lei
Pret

Intra in stil! Modulul steps usureaza calea de acces in conditii de siguranta in turnul lor Blue Rabbit 2.0., tuturor copiilor. Aceasta scara confortabila are balustrada pe ambele parti pentru a ghida pana sus. Modulul steps poate fi adaugat la majoritatea turnurilor Blue Rabbit 2.0 , la ambele platforme, si la cel de 1,2 m si si la cel de 1,5 m.

682,90 lei
Pret
Distractie pentru toata lumea! Turnul de joc Cascade din gama Blue Rabbit 2.0 va capta instantaneu pe cei mai tineri cu aspectul ei fermecator. Usor accesibil si cu cele doua platforme, cascada va ofera o distractie de alpinism si pentru copilasi cu varsta foarte frageda. Cascada are doua platforme de legatura si o rampa de intrare inclinata, ceea ce il face usor accesibil pentru toate varstele.
2.860,90 lei
Pret